Performanta si Terapie cu bodyflow

Physiomed Romania Aparatura Medicala aduce in Romania terapia bodyflow, terapie de varf in tratarea limfedemului si recuperarea sportiva

Circulatia, diabetul si plagile

Circulatia

Fluxul sanguin este esential pentru aprovizionarea celulelor organismului cu oxigen si nutrienti- atat pentru supravietuire cat si pentru refacere. Forta principala ce impinge acest flux este oferita de inima dar si musculatura neteda ( tunica medie) joaca un rol important prin contractia si relaxare arterelor, venelor si limfaticelor mentinand fluxul de sange continu.

Frecventa Bodyflow este setata sa stimuleze specific musculatura neteda si a fost demonstrat ca mareste fluxul de sange si cel limfatic. In mod normal persoanele ce sufera de boli vasculare sufera de simptome legate de fluxul scazut al sangelui ( in special la nivelul membrelor inferioare).

Conditii precum boala vasculara periferica asociata cu diabetul, varsta inaintata avand simptome precum picioare reci, dureroase, nelinistite, ulceratii, neuropatii periferice ( deterioararea nervilor la nivelul extremitatilor) derivand din slaba circulatie pot beneficia de tratamentul cu Bodyflow®.

Diabetul

Diabetul zaharat este diagnosticat cand nivelul glucozei in sange este anormal de ridicat. In Romania exista in prezent 500.000 de diabetici cunoscuti, dar la fiecare diabetic inregistrat exista cel putin doua persoane diabetice nediagnosticate.

O consecinta a Diabetului Zaharat este reprezentata de distrugerea vaselor periferice ( din extremitati) rezultand o slaba circulatie ( a fluxului de sange). In timp acestea pot duce la boala vasculara periferica, ce se poate manifesta prin leziuni sau ulcere ce se vindeca incet sau deloc. Fluxul de sange este esential pentru apovizionarea cu oxigen si nutrienti catre toate celulele organismului-atat pentru supravietuire cat si pentru vindecare.

Principala forta a acestui flux de sange este oferita de inima dar si musculatura neteda ( tunica medie) joaca un rol important in contractie si relaxare asistand reglarea tensiunii arteriale. Tehnologia Bodyflow® a fost demonstrata clinic ca mareste circulatia si drenajul limfatic prin stimularea specifica a musculaturii netede , imbunatatind refacerea si recuperarea pacientilor reducand discomfortul si timpul petrecut in spital.

Plagile

Utilizarea Bodyflow® ca parte din recuperarea dupa leziuni acute si post chirurgicale creste fluxul sanguin si limfatic in oragnismul pacientului. Aceasta permite aprovizionarea zonei afectate cu nutrienti esentiali necesari vindecarii si regenerarii tesutului lezat.

Testimoniale privind vindecarea ranilor

Folosesc tratamentul cu Bodyflow® de doua ori pe zi in diferite zone ale picioarelor pentru a stimula fluxul sanguin cu scopul de a vindeca ranile. Sunt foarte incantata de tratament deoarece a accelerat vindecarea diferitelor leziuni cauzate de varice si vasculite. Intentionez sa continui utilizarea Bodyflow® chiar si dupa vindecarea completa a ranilor pentru a mentine un flux sanguin sanatos”. Georgina-28, Victoria

Concluzia testelor clinice efectuate de Dr Kurosh Parsi

Fluxul sanguin, fibrinoliza si activitatea anti-procoagulanta dupa tratamentul cu Bodyflow® pe subiectii sanatosi. Dr. Kurosh Parsi de la Sydney Skin and Vein, Sydney , Australia este unul din cei mai de seama phlebologisti australieni. El este un cercetator activ si actualul presedinte al Colegiului Australian de Phlebologie. Parsi a condus studii pe fluxul sanguin, fibrinoliza si activitatea anti-procoagulanta dupa tratamentul cu Bodyflow® pe subiectii sanatosi. Abstractul pe scurt “ Bodyflow are tendinta de a creste velocitatea venoasa si fluxul sanguin in venele profunde la unii indivizi normali testati. Tratamentul pare sa mareasca fibrinoliza , dar diferenta se poate datora si variatiilor circadiene. O reducere semnificativa a P-Selectinei solubile in conjunctie cu o scaderea a activitatii fosfolipidice poate indica o reducere a activarii plachetare si a activitatii procoagulante a microparticulelor.