Performanta si Terapie cu bodyflow

Physiomed Romania Aparatura Medicala aduce in Romania terapia bodyflow, terapie de varf in tratarea limfedemului si recuperarea sportiva

Recuperare sportiva Bodyflow®

Refacere mai rapida dupa accidentarile sportive

Bodyflow® permite vindecarea rapida a leziunilor sportive reducand la minim timpul petrecut in afara terenului al atletilor. Inflamatia-entorse, luxatii & RSI ( Repetitive Stress Injury ) ( incurajand curgerea fluidelor si promovand vindecarea prin intensificarea circulatiei). Indepartarea fluidului- reduce edemului post chirurgical si asista vindecarea plagii. Indepartarea fluidelor-post artroscopie la orice articulatie Hematoame- indeparteaza colectia de sange si favorizeaza vindecarea prin cresterea circulatiei.

recuperarea sportiva cu bodyflow

recuperarea sportiva cu bodyflow

Studiu clinic-Simon Sostaric

Simon Sostaric de la Universiatea Victoria, Melbourne, Australia , se ocupa cu fiziologia miscarii si este un antrenor cu vasta experienta internationala in pregatirea fizica si monitorizarea performantelor atletilor de clasa mondiala. Mare parte a muncii lui din ultimii 12 ani a cuprins investigarea si implementarea de metode de antrenament si refacere.
Studiul condus de Sostaric investigheaza efectele Bodyflow® pe exercitiul indus pe musculatura scheletica lezata si febra musculara ( DOMS- Delayed onset muscle Soreness), si pe functia contractila si performanta la om. Sostaric a explorat markerii biochimici , performanta exercitiilor si durerea resimtita la placebo sau sub tratament.

“Ceva fascinant se petrece, pare a fi o reducere a raspunsului inflamator , promovand astfel recuperarea miscarii.” Simon Sostaric, Exercise Physiologist