Performanta si Terapie cu bodyflow

Physiomed Romania Aparatura Medicala aduce in Romania terapia bodyflow, terapie de varf in tratarea limfedemului si recuperarea sportiva

Imbunatatirea performantei sportive

Detinerea unui aparat portabil utilizat in abordarea preventiva poate imbunatati mult performanta in sport. La fel, un numar tot mai mare de echipe sportive achizitioneaza aparate Bodyflow pentru fiecare jucator in parte. Ideea fiind ca un aparat pentru fiecare jucator permite castigarea unui avantaj in performanta intregii echipe atunci cand e folosit ca unealta proficaltica de recuperare. Un numar minim de aparate va permite o reactie eficienta in caz de accidentari avand o unealta de gestionare, dar se va pierde beneficiul maxim – imbunatatirea performantei sportive.

Antrenamentul pre competitional

Revenirea la antrenamente dupa pauza de la sfarsitul sezonului poate fi dificila pentru sportivii profesionisti pana acestia ajung la forma maxima. Bodyflow ajuta sportivii sa scape rapid de febra musculara si sa reia antrenamentele intensive.

Reduce edemele si creste fluxul de sange –in timpul calatorilor

In timpul deplasarilor pentru competitii, precum zborul cu avionul, sportivii pot dezvolta edeme ale membrelor inferioare. Acestea reduc potentialul sportivilor sau al echipei ceea ce este departe de pregatirea pre competitionala ideala. Clientii nostri din sport testeaza acum aceasta abordare profilactica si rapoartele sugereaza ca performata ar putea fi imbunatatita.

Bodyflow poate fi folosit pentru profilaxia trombozelor venoase legate de calatorii.

In timpul competitiei

Organizatiile de fotbal profesionist ce au achizitionat tehnologia Bodyflow experimenteaza utilizarea acestuia la pauza pentru degongestionarea si revigorarea musculara. Rezultatele au fost extrem de favorabile din partea jucatorilor, sugerand reducerea crampelor musculare si revigorarea membelor inferioare, revenind pe teren mai energici.

Bodyflow colaboreaza acum cu echipe europene de ciclism si se doreste extinderea aplicarilor pentru cercetarea imbunatatirii performantelor fara utilizarea substantelor medicamentoase. Turul Frantei este un eveniment ce dureaza trei saptamani si posibilitatea utilizarii tehnologiei Bodyflow inainte si dupa competitia zilnica pentru decongestionarea musculara poate oferi un avantaj echipei si sortivilor.

Refacerea dupa competitie

Prin reducerea febrei musculare si accelerarea refacerii sportivilor , dupa competitie si dupa antrenamente, se imbunatatesc performantele la urmatorul meci. Pe parcursul unui sezon competitional efectul insumat se traduce in reducerea starii de oboseala din a doua parte a sezonului.