Performanta si Terapie cu bodyflow

Physiomed Romania Aparatura Medicala aduce in Romania terapia bodyflow, terapie de varf in tratarea limfedemului si recuperarea sportiva

Intrebari frecvente

Este sigur tratamentul cu Bodyflow?
Da si este aprobat de CE si TGA. Atat timp cat personalul medical care se ocupa de dumneavoastra considera ca este sigur pentru dumneavoastra avand in vedere ca exista o serie de contraindicatii sau motive pentru care Bodyflow nu trebuie folosit.

Cine nu poate folosi Bodyflow?
Acele persoane care sufera de urmatoarele patologii sau au implantate anumite dispozitive:

  • Cei care au implantat un dispozitiv cardiac precum pacemaker permanent sau defibrilator intern,
  • Mamicile gravide,
  • Cei care au fost disgnosticati cu o boala maligna;
  • Cei care au fost diagnosticati sau sunt suspectati ca suferind de tromboza venoasa profunda.

Cu ce este diferit aparatul Bodyflow de dispozitivele de stimulare TENS?
Este vorba despre frecventa folosita. Bodyflow are setata o frecventa specifica ce nu poate fi modificata si aceasta este specifica pentru stimularea muschilor netezi.

Cum se simte terapia Bodyflow?
Atunci cand este administrat corect tratamentul Bodyflow se simte ca o fina pulsatie sau senzatie de furnicatura pe piele. Cand este administrat corect nu este dureros si ar trebui sa produca o usoara smucire a tesuturilor tratate. Cel mai important nu trebuie sa fie dureros si smucitura nu trebie sa fie una violenta.

Este electrostimularea periculoasa?
Nu in cazul in ca medicul dumneavoastra considera ca este sigura pentru dumneavoastra.
Din aceste motive Bodyflow nu se vinde publicului larg ci doar personalului medical calificat precum medici, fizioterapeuti, osteopati sau chiropracticieni.

Cand se vor vedea beneficiile stimularii cu Bodyflow?
Persoanele raspund diferit si bolile raspund diferit. Medicul dumneavoastra va va putea da indicii despre cat de repede raspunde boala dumneavoastra, totusi in multe boli acute sau cronice se va simti o reducere a durerii dupa 20 minute de tratament.

Se poate sa folosesc prea mult Bodyflow?
Medicul dumenavoastra va va informa de cate ori pe zi puteti folosi Bodyflow totusi Bodyflow este o modalitate de tratament sigura si depinde si cat de rapid doriti sa vedeti rezultate putand fi folosit si de 10 ori pe zi cate 20 minute.

Este dovedit ca Bodyflow are efect?
Da. Bodyflow are in spate 3 trialuri clinice conduse in Australia ( Vezi casuta cu trialurile clinice din pagina de start) si tehnologia a fost testata in SUA si Marea Britanie fara a se raporta nici un efect advers sau nedorit.

Are aparatul Bodyflow garantie?
Da, aparatul dumneavoastra Bodyflow va veni cu o garantie de 2 ani. Este disponibila si o prelungire a garantiei.