Performanta si Terapie cu bodyflow

Physiomed Romania Aparatura Medicala aduce in Romania terapia bodyflow, terapie de varf in tratarea limfedemului si recuperarea sportiva

Cum functioneaza Bodyflow®

Terapia Bodyflow® inteteste circulatia fluidelor organismului precum sange si limfa stimuland musculatura neteda din vene, artere si vasele limfatice printr-o frecventa de stimulare specifica recunoscuta.

Muschiul neted cunoscut si ca tunica medie este un muschi non-striat ce difera prin functii si structura de muschii scheletici si muschiul cardiac. Aflat sub controlul primar al sistemului nervos autonom, musculatura neteda se afla in peretii organelor cavitare, venelor, arterelor, limfaticelor, tractul intestinal, vezica etc. Unde exista un exces de fluide, sange sau toxine in interiorul sau in jurul tesutului, terapia Bodyflow® favorizeaza drenajul prin stimularea arterelor, venelor si vaselor limfatice, astfel ajutand pacientii sa se recupereze mai rapid.

Tratamentul implica atasarea de corp in zonele potrivite a unui numar de electrozi si/sau cupe prin care se aplica un stimul electric transdermal (prin piele) bland.

Pacientii pot simti o fina senzatie de furnicatura la nivelul pielii de sub electrozi/cupe si o usoara contractie musculara poate apare indicand efectul de stimulare.

Cresterea fluxului sanguin si limfatic determina rinichii sa –l detoxifice si sa-l filtreze. Aceasta se duce in final la trecerea produsilor toxici si de metabolism in urina.

vasele limfatice brat bodyflow

vasele limfatice efecte bodyflow in brat