Performanta si Terapie cu bodyflow

Physiomed Romania Aparatura Medicala aduce in Romania terapia bodyflow, terapie de varf in tratarea limfedemului si recuperarea sportiva

Despre Bodyflow®

Istoric
Terapia Bodyflow ® a fost inventata la mijlocul anilor 90 de Laurent Pujol medic francez ce a fost interesat de recuperarea in sport.

Cu pasiune pentru ski, interesul lui s-a focalizat pe importanta sistemului limfatic de drenaj al toxinelor si produsilor de metabolism in recuperare. Pujol a testat numeroase terapii si tehnici de electrostimulare si a ajuns la o frecventa fin acordata ce stimuleaza specific muschiul neted (musculatura aflata in peretii venelor, limfaticelor si arterelor) avand rezultate remarcabile de crestere a circulatiei si drenarea fluidelor reducand timpul procesului de revenire in sporturile intense.

Efectele stimularii musculaturii netede au fost extinse si in alte arii de cercetare precum ingrijirea limfedemului si proprietatile anti-trombotice ale Bodyflow®.

Cu sustinerea stiintifica a trei studii clinice, Bodyflow® va deveni rapid metoda preferata in intreaga lume de lupta cu limfedemul, recuperarea dupa accidentari si standardul de varf in recuperarea sportiva.

Aparatele inregistrate Bodyflow® sunt fabricate in Germania, distributia in Romania fiind detinuta de PHYSIOMED Aparatura Medicala.